joi, 22 ianuarie 2015

Clarificari Kaon 1410HD

Functiile media nu functioneaza daca nu este introdus un mediu usb (Stick/hdd extern);
Inainte de a se folosi functiile media, ca la 1600HD, este nevoie sa se acceseze setarile media si sa se formateze mediul usb.

Functia de Pause Live Tv functioneaza in parametri (Pause, forward, back etc.)
- de indata ce stick-ul este introdus si formatat, cand se acceseaza un post, decodorul inregistreaza instanta respectiva si exista posibilitatea de a se pune pauza si de a vizualiza secventele anterioare (derulate pana la momentul in care s-a selectat optiunea de pauza pentru postul respectiv)
- in cazul in care se comuta pe un alt canal, se reia de la 0 partea de "recording" si datele nu raman salvate pe mediul usb.

Exemplu:

1.Se selecteaza postul Digi24 la ora 15:00 si nu se comuta. La 15:20 se pune pauza si se pot vizualiza secventele anterioare, de la15:00
In dreapta barei de progres exista 2 timpi (1 - diferenta pana la timpul real in care ruleaza postul / 2 - timpul curent din inregistrare)

2.Se selecteaza pe Digi24 la ora 15:00 si pe la 15:15 se comuta peun alt post si se revine pe Digi24. Nu se mai pot vizualiza secventele anterioare

Daca se acceseaza optiunea de pauza timp de 30 minute, se pot vizualiza secventele memorate pe parcursul celor 30 de minute si ulterior se poate folosi functia de forward ,astfel incat sa se poate vizualiza secventele in timp real.
De fiecare data, daca se utilizeaza functia de "pause live tv" si nu se receptioneaza un program in timpul real,  este necesar sa se apese butonul STOP pentru a putea vizualiza postul in timp real.

Functia de INREGISTRARE, spre deosebire de Pause Live TV , inregistreaza si stocheaza informatiile in meniul Media.
Inmomentul in care se utilizeaza aceasta functie de INREGISTRARE nu se poate comuta pe un alt post.

Dupa ce se realizeaza o revenire la setarile din fabrica primul post care se poate vizualiza este TVR1, nu  Digi24.

Conectica la internet se efectueaza instant (utp din router).
     

3 comentarii:

  1. Cum pot regla decodorul sa sa nu aiba la time shift limita de cinci minute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. O sa ma interesez de situatia asta si cand am un raspuns te anunt. Inca se lucreaza la scoaterea unei versiuni noi de soft pentru acest decodor.

      Ștergere

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare