joi, 22 ianuarie 2015

Termeni si conditii pentru utilizarea serviciului Digi Play

Disponibilitate. Activarea si dezactivarea Serviciului

Serviciul poate fi accesat de catre abonatii RCS & RDS (in calitate de consumatori) care au activ cel putin un serviciu de comunicatii electronice cu plata unui abonament lunar furnizat de catre RCS & RDS.Activarea va fi realizata utilizand aplicatia Contul Meu Digi si va putea fi folosit prin intermediul oricarui dispozitiv care se poate conecta la internet utilizand o conexiune broadband din orice retea de acces, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Continutul disponibil poate fi vizionat de un numar nelimitat de ori in cadrul perioadei pentru care contul este activ si este achitata contravaloarea Serviciului.
Disponibilitatea serviciului este determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de functionalitatea si gradul de dezvoltare a retelei fixe si mobile de acces internet.
Serviciul este disponibil pe 5 dispozitive si 2 stream-uri simultane pentru fiecare utilizator. ).
Atat activarea cat si si dezactivarea Serviciului va putea fi realizata accesand aplicatia Contul Meu Digi prin parcurgerea pasilor evidentiati in cadrul icon-ului Digi Play.
In cazul in care activarea Serviciului are loc in intervalul 1-15 al lunii curente utilizatorul va achita contravaloarea abonamentului lunar pentru intreaga luna respectiva. Daca activarea serviciului are loc dupa de 15 a lunii curente, utilizatorul va achita contravaloarea abonamentului lunar incepand cu luna urmatoare.
Indiferent de momentul activarii serviciului acesta va fi mentinut si facturat minimum o luna intreaga.
Dupa confirmarea activarii Serviciului obligatia de plata va incepe sa curga in mod unitar pentru intreaga luna in curs sau in masura in care activarea a avut loc dupa data de 15, pentru intreaga luna urmatoare.
Serviciul poate fi dezactivat oricand pe parcursul unei luni, dezactivarea intrand in vigoare incepand cu data de 1 a lunii urmatoare; prin exceptie, pentru prima luna contractata, daca activarea initiala a avut loc dupa data de 15 a lunii curente dezactivarea va intra in vigoare incepand cu data de 1 a lunii imediat urmatoare lunii pentru care s-a achitat un abonament.

Durata furnizarii Serviciului. Dreptul de retragere

Serviciul este achizitionat pe durata nedeterminata, utilizatorul avand insa obligatia pastrarii unei luni intregi in care Serviciul va fi facturat, oricare dintre parti putand denunta unilateral Serviciul pe parcursul furnizarii acestuia.
Data achizitionarii Serviciului este data primirii de catre utilizator a mesajului de confirmare referitor la comanda sa.
Utilizatorul poate denunta unilateral Serviciul contractat intr-un termen de 14 zile lucratoare de la data achizitionarii Serviciului in conditiile pastrarii si facturarii unei luni indivizibile potrivit prevederilor mai sus mentionate.
Toti abonatii RCS & RDS pot sa utilizeze Serviciul atata vreme cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.
Serviciul este este prezentat cu buna credinta si va fi folosit  pe seama responsabilitatii proprii, RCS & RDS neputand fi tinut responsabila  pentru orice  urmare negativa ce ar putea rezulta din utilizarea Serviciului .Accesul la un anumit continut poate contine restrictii de varsta, indicate in etichete, Spre exemplu, Etichetele "18+" in cazul unor titluri indica faptul ca anumite categorii de continut video sunt permise doar persoanelor mai in varsta de 18 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare