sâmbătă, 19 decembrie 2015

Digi iti daruieste 10% reducere la cumparaturile de Sarbatori in magazinele Flanco sau online pe site-ul Flanco!

In perioada 18.12.2015 - 21.12.2015 se deruleaza o campanie Flanco pentru abonatii Digi (segment rezidential). Aceasta campanie se desfasoara in magazinele Flanco si pe site-ul www.flanco.ro.
Abonatii RDS au primit/vor primi pe e-mail newsletterul care va contine un cod unic de Voucher, cod in baza caruia abonatii vor primi un discount de 10% pe totalul facturii pentru produsele Flanco.  Voucherele se pot folosi intre 16.12.2015 - 21.12.2015 pentru produsele achizitionate in aceasta perioada si nu se aplica  pentru facturile de avans/achizitii de carduri cadou, nici nu se cumuleaza cu alte eventuale reduceri oferite de Flanco.
Orice client poate merge cu el (mai exact codul respectiv care este unic ~ fiecare client primeste un singur cod) in orice magazin Flanco si poate beneficia de 10% reducere, o singura data, in urmatoarele conditii:

a.      O singura factura
       
b.      Pe aceea factura pot fi un numar nelimitat de produse, singura restrictie este ca NU pot fi 2 produse identice/cu acelasi cod, dar pot fi doua din aceeasi categorie/ Exemplu TV-uri , pot fi doua modele de TV-uri Samsung , dar nu acelasi cod/model.
Clienti sunt rugati sa introduca codul la rubrica "Observati" ca sa primeasca reducerea.

4 comentarii:

  1. cum se poate beneficia de reducere in modul de achizitie online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Alegi produsul de pe site-ul Flanco si mai departe inainte de finalizarea comenzii introduci codul promotional primit.

      Ștergere
  2. cum se procedeaza la cumparaturi online

    RăspundețiȘtergere
  3. cum se procedeaza la cumparaturi online

    RăspundețiȘtergere

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare