marți, 2 iunie 2015

RCS & RDS a finalizat preluarea posturilor de radio Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM

Informare de presa

RCS & RDS a finalizat preluarea posturilor de radio Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM

RCS & RDS si Pro TV au finalizat pe 29 mai 2015 procesul de transfer al portofoliului de radio format din statiile Pro FM, Info Pro, MUSIC FM si DANCE FM.

Pro FM este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din Romania si din Bucuresti. Din 1993, Pro FM emite pentru publicul larg, fiind foarte popular in randul tinerilor datorita celor mai bune si dinamice voci din Romania. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienta Radio, la nivel national, Pro FM se bucura de peste 1,5 milioane de ascultatori in fiecare zi, din care aproape 1 milion sunt ascultatori din mediul urban. Pro FM este disponibil si pe internet, prin intermediul a 18 statii online purtand marca Pro FM.

Music FM si Dance FM sunt posturi muzicale de nisa, populare in randul unor categorii tinta de ascultatori.

Achizitionarea diviziei de radio a Pro TV face parte din strategia RCS & RDS de consolidare a portofoliului de continut audiovizual in care sunt incluse: Digi24 HD – singura televiziune de stiri din Romania care emite in format full HD impreuna cu 8 statii regionale de stiri sub brandul Digi24, Digi Sport HD 1, 2 si 3 – canale de sport care difuzeaza cele mai populare competitii sportive internationale si din Romania, Digi Film – un canal de filme in format Pay-TV, Digi World, Digi Life si Digi Animal World – programe de documentare si un post de radio de muzica pentru tineri - Utv.

In curand, posturile de radio Pro FM, Music FM si Dance FM vor putea fi ascultate si pe platforma Digi Online unde clientii se bucura de acces gratuit la continut video variat, putand urmari live-uri a peste 35 de canale TV, de filme, documentare si emisiune. Clientii RCS & RDS se bucura si de serviciul Digi Play – o platforma video la cerere unde utilizatorii au acces nelimitat, oriunde si oricand la o biblioteca video cu peste 1700 de ore de filme, seriale si continut dedicat copiilor. Serviciul Digi Play este disponibil prin Digi Online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare