miercuri, 16 septembrie 2015

Oferta noua Digimobil Optim Nelimitat

 Incepand de maine, 17 septembrie 2015, RDS va lansa o noua configuratie de tarife pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat.
Astfel, pretul abonamentului Optim Nelimitat va fi de doar 3 euro/luna (TVA inclusa).

Noul tarif de 3 euro/luna este valabil pentru:
  • clientii companiei cu minim doua servicii fixe (Digi Net si Digi TV) cu 4 sau mai multe abonamente Optim Nelimitat contractate;
  • clientii cu 3 abonamente Optim Nelimitat vor achita 3,33 euro/luna (TVA inclusa);
  • se pot achizitiona pana la 5 sim-uri.
Reducerea tarifelor se aplica atat clientilor existenti cat si celor care se aboneaza incepand de maine si indeplinesc conditiile de eligibilitate.


Utilizatorii care aleg abonamentul Optim Nelimitat beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Tarifele abonamentelor Optim Nelimitat variaza intre 3 euro/luna si 6 euro/luna (TVA inclusa), in functie de numarul de servicii Digi contractate de catre abonatii companiei. Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda.Gama variata de echipamente poate fi consultata aici.

Sursa: Comunicat de presa www.rcs-rds.ro

Un comentariu:

  1. e maxim vrajeala cu nelimitatul ala national. in prezent am abonamentul blocat, am fost anuntat ca "o sa se blocheze abonamentul" daca mai vorbesc mult si ca va trebui sa platesc dublu tot ce e vorbit, iar asta dupa ce mi-a fost blocat abonamentul. de necrezut acest "nelimitat". cea mai proasta gluma...

    RăspundețiȘtergere

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare