joi, 1 octombrie 2015

DigiMobil 4G - 1 Octombrie 2015

RCS & RDS lanseaza astazi, 1 octombrie 2015, tehnologia 4G care este disponibila in reteaua Digi Mobil pentru utilizatorii din 12 orase din tara: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, partial, urmand ca acoperirea de tip exterior in aceste orase sa fie finalizata in curand.
In a doua etapa a proiectului, utilizatorii din 13 orase din tara vor beneficia de avantajele tehnologiei 4G: Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria.


 In curand se va putea urmari acoperirea 4G pe site-ul RDS, incepand din 2.10.2015.


Pe site-ul RDS este Comunicatul de Presa si de asemenea aceste informatii se regasesc si in Contul DigiCare.

In acelasi timp, incepand cu 1 octombrie, Digi Mobil va oferi standard pentru abonamentele Optim Nelimitat, fara modificari de tarife, un trafic total de date mobile de 15 Gbytes pe luna, astfel:  pana la 5 Gbytes pe luna vor putea fi consumati in retea 3G Digi Mobil, restul traficului utilizat putand fi consumat integral in reteaua 4G Digi Mobil (pana la totalul de 15 Gbytes pe luna).


Clientii Digi Mobil care au optat pentru unul dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5 beneficiaza, de asemenea, de viteza 4G daca au un terminal compatibil. Traficul inclus in abonamentul contractat poate fi consumat atat in reteaua 3G, cat si 4G, fara costuri suplimentare.

Utilizatorii pot achizitiona, incepand de astazi, echipamente compatibile Digi Mobil 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600) din gama de telefoane a producatorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro), Philips (Philips S396, Philips V526) si HTC (HTC One M9). Echipamentele pot fi achizitionate cu plata integrala sau in rate, fara dobanda.


Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii vor putea sa isi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastand *111# (gratuit, din meniul „1.Contul meu
),din Contul meu Digi sau telefonic la *777.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare