vineri, 1 aprilie 2016

Trecere automata de la Fiberlink 100 la Fiberlink 300

 Se trimite mailul de mai jos clientilor care au fost trecuti pe Fiberlink 300 de la Fiberlink 100:




4 comentarii:

  1. Buna seara! Am abonament la voi din 2007, iar in prezent beneficiez de Fiberlink 100 la pretul de 37,74 lei.

    Nu am fost anuntat de aceasta imbunatatire si as dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a beneficia de oferta de mai sus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Iti recomand sa mergi intr-o casierie RDS sa depui o solicitare de trecere la Fiberlink 300 la 28 lei. Doresc sa te anunt ca daca ai si un modem de date(acel stick de internet) ca el va trece la noua oferta si va fi tarifat cu 10 lei pt 5 GB.

      Ștergere
    2. Multumesc... dar nu cumva deja este tarifat? Platesc aproape 38 de lei .. asta inseamna 28 + 10 aproximativ. Ar insemna ca abonamentul sa fie la aproximativ acelasi pret. Corect?

      Ștergere
    3. Da, este tarifat, insa pe oferta veche. De aceea ai fractia respectiva. Abonamentul modemului se numeste activ acum iar pt 5GB platesti 10 lei (este de fapt 15 lei, insa beneficiezi de reducere 5 lei pt ca ai internet fix). Pana acum ai beneficiat de modem gratuit in baza abonamentului de internet (in el fiind inclus si acest modem), acum costurile sunt separate. Si într-adevăr pretul ca fi aproape acelasi 28 + 10, insa o sa ai viteza de 3 ori mai mare la internet.

      Ștergere

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare