miercuri, 8 februarie 2017

Transmitere index autocitit la 0800.410.400 - Telefonic - DigiEnergy

De astazi a devenit functionala si platforma telefonica privind preluarea autocitirilor. Numarul de telefon este: 0800.410.400;

 Pe langa aceasta modalitate de centralizare a autocitirilor, mai este disponibila si transmiterea indexului prin contul DigiCare.

 Cateva particularitati importante:

 1. Clientii care vor sa transmita indexul autocitit prin platforma telefonica trebuie sa o faca in intervalul cunoscut, respectiv ultimele 4 zile calendaristice. Daca se apeleaza intr-un alt interval decat cel in cauza, se primeste un mesaj prin care clientii vor fi informati asupra revenirii in intervalul precizat, altfel indexul nu va putea fi preluat.

 2. Clientii care au mai multe locuri de consum pe acelasi cod de client, sunt indrumati sa acceseze contul DigiCare pentru centralizarea indecsilor aferenti fiecarui loc de consum in parte. Asadar, prin telefon pot transmite autocitirile doar clientii cu un singur loc de consum. Restul o vor face prin DigiCare.

 3. Modalitatea de transmitere a indexului prin telefon: Clientul apeleaza numarul 0800410400, precizeaza codul de client si apoi valoarea indexului, acesta fiind ulterior centralizat.
     
   

2 comentarii:

  1. am introdus din gresala alte date legate de indexul autocitirii , si l-am trimis telefonic . Cum sa procedez sa repar gresala ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am introdus codul client de pe factura din partea dreapta de sus dar robotul i-mi spune ca -nu ati introdus nici un cod client valid.Luna trecuta a fost bine.

      Ștergere

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare