joi, 16 aprilie 2015

E-mail promovare, informare : HBO GO - GRATUIT LA DIGI! Tarifele HBO si MAXPAK cresc de la 1 mai 2015

Digi iti ofera acum GRATUIT serviciul video online HBO GO, daca esti abonat la pachetul de servicii de televiziune si internet fix de la Digi si ai activata una dintre extraoptiunile HBO/HBO HD sau MAXPAK (HBO/HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax).

Cu HBO GO, te poti bucura de:


  • peste 2000 de ore de continut: seriale, filme de top, documentare si programe speciale
  • acces nelimitat pe PC, smart phone, tableta si smart TV*
  • interfata usor de utilizat
  • posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
  • toate episoadele serialului preferat urmarite consecutiv
  • episoade difuzate inainte de premiera la TV
  • continut actualizat zilnic, disponibil timp de cel putin patru saptamani

Vezi AICI ce filme si seriale poti urmari acum la HBO GO.


Tot ce trebuie sa faci, este sa intri in contul tau de client, in Administrare servicii/HBO GO si sa-ti activezi serviciul. Apoi iti vei face un cont direct pe www.hbogo.ro, pe baza unor date generate la activarea serviciului in contul tau de client Digi (un PIN si un numar de factura emisa in ultimele 6 luni). Nu ai un cont de client? Creeaza unul acum!


Totodata te anuntam ca, incepand din 1 mai 2015, tarifele extraoptiunilor HBO si MAXPAK vor creste la 13 lei/luna, respectiv la 14 lei/luna, cu TVA inclus. (Tarifele actuale pentru cele doua extraoptiuni sunt: pentru TV prin cablu - HBO = 8 lei/luna, MAXPAK = 10 lei/luna; pentru TV prin satelit - HBO = 11 lei/luna, MAXPAK = 14 lei/luna). Cresterile sunt cauzate de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Tarifele sunt valabile pentru toti clientii Digi. Te asiguram, insa, ca vom depune toate eforturile pentru a-ti oferi continuu beneficii la pachetele de servicii si pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor. Si ca vom continua sa mentinem tarifele serviciilor noastre la valori cat mai accesibile pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare