joi, 16 aprilie 2015

Modificari preturi pachete HBO

Incepand cu luna mai se maresc preturile pachetelor HBO astfel:
Pentru Digi Cablu:

  • HBO va costa 13 RON (de la 8 RON cat este acum)
  • Max Pack va costa 14 RON (de la 10 RON cat este acum)
O sa fiti informati de aceasta modificare:
- prin comunicat de presa;
- prin intermediul facturilor emise in 18 aprilie in care va aparea scris ca pot renunta la pachet pana la 31 mai (doar pe facturile celor care aveau pana acum HBO/ MaxPack) fara sa plateasca pretul marit.

HBO GO

Vestea buna pentru clientii care au deja HBO/MaxPack este ca in pretul pachetului  vor putea urmari, gratuit, HBO GO, a carui activare se va putea face, de joi, din Digi Care exact ca la Digi Online (trebuie sa fie abonat la TV si internet fix).

ATENTIE: Clientii care nu au pachetul HBO/MaxPack si indeplinesc conditiile (abonat la TV si internet fix) si isi activeaza de joi HBO GO din Digi Care vor avea si pe Digi Cablu pachetul HBO si vor plati doar 13 RON. Daca insa au analogic, vor vedea doar pe net pana isi iau decodor (si trec la Digital) si vor plati in plus tot 13 RON.
Adica:
Ex: client care are Digital si internet de la noi. Isi activeaza HBO GO din Digi CARE. Va putea vedea si online si pe decodor HBO. Va plati in plus 13 RON pentru HBO iar HBO GO va fi zero.
Ex: client care are Analogic si internet de la noi. Isi activeaza HBO GO din Digi CARE. Va putea vedea doar online HBO GO. Va plati in plus 13 RON pentru acest lucru.

Sa ne reamintim ce inseamna HBO GO:

HBO GO este serviciul de video-on-demand lansat de HBO ( similar cu Digi Play al RCS&RDS). Serviciul HBO GO permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe calculator, tabletă sau smartphone (platformele Android şi iOS), de oriunde există acces la o conexiune la internet de mare viteză, oricând şi ori de câte ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. HBO GO oferă peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie producţii noi.

HBO GO oferă abonaţilor săi:

• 150 de ore de filme de succes în premieră în fiecare lună

• peste 600 de ore de producţii originale HBO
• acces instant la filmele şi serialele preferate, dar şi la materiale exclusive
• interfaţa uşor de utilizat
• posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
• toate episoadele serialului preferat urmărite consecutiv  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare