sâmbătă, 3 octombrie 2015

Apeluri din reteaua 4G - modificare retea

Atunci cand un client este conectat in reteaua 4G (apare langa semnal 4g) si apeleaza un numar care este in 3G automat va trece si el in 3G pe durata apelului. Dupa incheierea apelului telefonul revine in 4G.
Atunci cand un client este conectat in reteaua 4G (apare langa semnal 4g) si este apelat de un alt client care este in 3G sau 4G va trece automat si el in 3G pe durata apelului. Dupa incheierea apelului telefonul revine in 4G.

Pe durata folosirii serviciului de voce telefoanele trec automat in 3G iar pe timpul folosirii datelor raman in 4G.

5 comentarii:

  1. Da la mine nu trece in reteua 3g ...adica nu primesc apeluri cand sunt in reteaua 4g ,pot numai sa sun atat.Telefon Allview P8 energy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca setezi reteaua pe automat trecerea va avea loc de la 4G la 3G si invers.

      Ștergere
  2. Da la mine nu trece in reteua 3g ...adica nu primesc apeluri cand sunt in reteaua 4g ,pot numai sa sun atat.Telefon Allview P8 energy.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare, un prieten ma intreaba daca nu poate sa-si schimbe el cabluri bechi de internet cu fibra optica. Zice ca a gasit pe site-ul asta http://vanzari-electronice-telecoms.ro/categorie-produs/scule-fibra-optica/echipamente-fibra-optica/ cabluri dar nu stie daca are voie sa umble la ele.. voi ce parere aveti? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu pot primi apeluri pe telefonul fix?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare