luni, 16 noiembrie 2015

Digi Storage Music

            Aplicatia Digi Storage Music este un player audio pentru melodiile utilizatorilor stocate in conturile personale Digi Storage. Se pot reda online fisierele audio de tip .mp3 si .flac direct din cloud-ul Digi Storage.
            Pe dispozitivul local se vor descarca numai informatii partiale din melodia curenta necesare pentru construirea bufferului audio.

            La prima utilizare, aplicatia va scana tot contul Digi Storage, va construi un playlist principal si va afisa utilizatorului toate directoarele care contin fisiere audio mp3 si flac. Utilizatorul poate selecta directoare dorite cu al caror continut isi va construi playlistul principal. Ulterior, se pot crea si playlisturi customizabile cu doar o parte din melodiile din playlistul principal.

            Aplicatia permite exportul playlisturilor in cloud-ul Digi Storage si importul lor ulterior pe alte dispozitive detinute de utilizator pentru sincronizarea) facila a acelorasi playlisturi pe mai multe dispozitive care acceseaza acelasi cont Digi Storage.

            Pentru o experienta optima de utilizare, se recomanda utilizarea unei conexiuni stabile de internet (preferabil Wifi sau o conexiune mobila fara limitare de trafic) precum si a unui cont Digi Storage necriptat.

            Aplicatia este disponibila momentan doar pentru Android; Compatibilitate - minim Android 4.1 sau o versiune ulterioara.

Playstore - https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.rcsrds.digistoragemusic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare