joi, 31 decembrie 2015

Minimax 24/24 din 1 ianuarie 2016

Informatii aparute pe paginademedia.ro.
Televiziunea pentru copii Minimax isi va extinde timpul de emisie, la 24 de ore pe zi, de la 1 ianuarie 2016, urmand sa difuzeze in grila sa noi seriale si o diversitate de programe, scrie Mediafax

Minimax a avut ca program de difuzare intervalul orar 07.00 - 21.00 de cand a fost lansat în Romania, in anul 2001, dar Anul Nou le va aduce copiilor romani "distractie sigura si fara sfarsit", potrivit unui comunicat de presa.
Astfel, Minimax va difuza filme speciale in ajunul Noului An, incepand cu 21.00, ora de la care se va aplica inceperea serviciului de transmisie de 24 de ore.
Noutatile din ianuarie 2016:
  • in zilele saptamanii, de la ora 7.00 pana la ora 21.00, programele Minimax vor contine sezoane noi din seriale apreciate, destinate special prescolarilor, printre care se numara "Thomas si prietenii sai", "Ella Elefantul", "Aventurile lui Chuck si prietenii" si "Franklin si Prietenii".
  • in fiecare zi de la ora 20.50, va fi difuzata o poveste care va fi adresata atat copiilor, cat si parintilor. Printre acestea se numara "Familia Cainilor Spatiali" si "Purcelusa Peppa".
  • in fiecare zi, incepand cu ora 21.00, vor fi transmise lungmetraje animate, precum "Degetica" si "Arthur-doar Rock and Roll".
  • programele tematice vor fi difuzate la Minimax in fiecare weekend de la ora 10.30 pana la ora 12.00.
In ianuarie, va avea premiera noul serial "Cronicile lui Zorro", produs in tehnica computer-generated imagery (CGI) si bazat pe originalul "Zorro", iar sezonul al patrulea din "Fratii Kratts in salbaticie" si noul "Barbie in Rock 'N' Royals " vor debuta in februarie.

In acelasi timp, Minimax, o televiziune a copiilor cu continut non-violent, va continua să difuzeze serialele "Pompierul Sam", "Thomas si prietenii sai", "Micul Print", "Eu si Mia" si "Curiosul George".
Pe pagina http://www.minimaxro.tv/ apare deja programul pt 24/24h.

Un comentariu:

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare