luni, 25 august 2014

Plata recurenta RDS

S-a implementat in www.euplatesc.ro modalitatea prin care clientii RDS pot platii prin Plata recurenta. Plata recurenta este plata automata a facturilor la un termen prestabilit, prin retragerea banilor dintr-un cont oferit de client (ca si sistemul direct debit).
Aceasta modalitate se poate activa inainte de a efectua o plata prin contul digicare pe www.euplatesc.ro prin bifarea "doresc activarea platilor recurente" . In dreptul acestei optiuni clientul este informat:
"Prin activarea platilor recurente, va dati acordul pentru procesarea automata a urmatoarelor tranzactii pentru acest comerciant".
Data la care se vor retrage banii este data scadenta a facturii. Plafonul minim acceptat este 100 lei. Deci in cazul in care clientul are factura de 25 lei trebuie sa bifeze plafonul minim - 100lei. Clientului i se va retrage suma necesara facturii.
In cazul in care are plafonul de 100 lei bifat insa are de platit 150 lei pentru factura, se vor retrage cei 100 de lei la data scadenta si clientul va trebui sa plateasca restul sumei printr-o alta modalitate de plata. In caz contrar acesta poate fi suspendat pentru neplata

La momentul activarii acestei optiuni clientul este informat ca poate sa renunte in orice moment la aceasta modalitate de plata contactand comerciatul (euplatesc.ro) sau la adresa
office@euplatesc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti lasa un mesaj legat de aceasta postare